Skrzynka intencji

Przedstaw się i pozwól się trochę poznać innym użytkownikom forum. Sprawy organizacyjne.

Re: Skrzynka intencji

Postprzez Anula piątek, 17 lip 2009, 12:10

Prośba o objęcie modlitwą Joanny Najfeld, która została postawiona w stan oskarżenia za ... mówienie prawdy.
Wczoraj odbyło się pierwsze posiedzenie pojednawcze, następne - 30 października.

Jeśli chodzi o moje stanowisko, to oczywiście nic się nie zmieniło: jestem niewinna, mówiłam prawdę, czuję się nękana procesem politycznym, nie merytorycznym. Proces karny jest szczególną formą pognębienia, gdyż dąży do uczynienia ze mnie “przestępcy” w oczach opinii publicznej.

Radykalna lewica nie może znieść tego, że jako kobieta mówię otwarcie: aborcja to barbarzyński mord na dziecku i gwałt na matce.

Nie tylko mnie chce uciszyć aborcyjne imperium. Przy okazji chodzi o zastraszenie wszystkich próbujących przełamać temat tabu, jakim jest kwestia powiązań biznesu aborcyjnego z “działaczkami kobiecymi”. To od nas zależy, czy pozwolimy się terroryzować.

Wierzę, że prawda zwycięży. Dziękuję za słowa wsparcia i za modlitwę, o którą nadal proszę.

Joanna Najfeld

http://mamproces.pl/

Ps. Gdyby ktoś miał wątpliwości, na jakim świecie żyjemy. --->> Pani Joanno, dzięki osobom, takim jak Pani, ten świat wciąż jeszcze ma ludzkie oblicze...
Anula

Postprzez anka_es niedziela, 19 lip 2009, 20:35

+++
Pan wie lepiej co robi, niż my wiemy co my chcemy.
anka_es

Postprzez tom wtorek, 11 sie 2009, 09:05

Boże teraz zaczynam rozumieć że czasami musisz rozbić to co wymyślam a mi szkodzi i dać z Miłości to co mnie będzie budować. Proszę pomóż mi dalej zbliżać się do Woli Twojej i wybrać właściwą dla mnie Prace.Dziękuje.
Boże dziękuje Tobie za wszystkich ludzi przez których pokazujesz mi jak powinienem żyć i poprawiać swoje życie. Po co szerzyć zło skoro można szerzyć dobro.Przepraszam Wszystkich Którym nieświadomie zrobiłem przykrość.
Zgoda Buduje :|.
tom

Postprzez anka_es sobota, 15 sie 2009, 19:34

w intencji wszystkich ludzi których spotkałam na pielgrzymim szlaku, tych którzy otwierali serca i domy dla pielgrzymów a także tych którzy byli nieprzyjaźni i pogardliwi, za gospodynię z Ruszenic która przebywa w hospicjum i tę która jest w szpitalu w Opocznie, za brata Władzia - kapucyna z Nowego Miasta o zdrowie i Bożą opiekę!
Pan wie lepiej co robi, niż my wiemy co my chcemy.
anka_es

Postprzez tom wtorek, 18 sie 2009, 11:02

Za wstawiennictwem Niepokalanej, poprzez Mękę i Zmartwychwstanie Syna Twojego a Pana naszego Jezusa Chrystusa, Ojcze pomóż mi wypełnić powołanie do którego mnie na pewno Stworzyłeś. A więc do bycia mężczyzną.
Boże dziękuje Tobie za wszystkich ludzi przez których pokazujesz mi jak powinienem żyć i poprawiać swoje życie. Po co szerzyć zło skoro można szerzyć dobro.Przepraszam Wszystkich Którym nieświadomie zrobiłem przykrość.
tom

Postprzez zuzzi sobota, 29 sie 2009, 20:06

Maciek ma 43 lata, od dziecka mieszka w Gliwicach. Od ponad 20 lat zajmuje się praktykami z kręgu magii, okultyzmu. Zbuntowany, wrogi wobec Boga i Kościoła. Kiedyś wspaniały kolega, teraz drażliwy, lękliwy, skryty, nieprzystępny, dziwny.
Proszę o jego prawdziwe i piękne nawrócenie. O rzeczywiste spotkanie z Jezusem Chrystusem i radość z bycia wolnym dzieckiem Bożym we Wspólnocie Kościoła Katolickiego. Wierzę, że to możliwe.
zuzzi

Postprzez Anula niedziela, 30 sie 2009, 19:25

Zuzzi, a czy Maciek jest świadomy stanu w jakim się znajduje i czy sam chce to zmienić...?
Oczywiście, że jego nawrócenie jest możliwe, tylko ze może to być długi proces i bardzo bolesny dla niego samego jak i bliskich. Nic nie dzieje się jak "za dotknięciem czarodziejskiej różdżki" - trzeba mieć tego świadomość. Ja tylko uprzedzam, że potrzebna będzie ogromna dawka cierpliowści i zaufania Bogu. Zanosząc modlitwy, decydujemy się na współpracę z Nim, zamiast biernego oczekiwania. Wielu, na pewnym etapie wycofuje się z podjętego zadania, "nie widząc" efektów. Tak nie wolno robić.

Przyjąć na siebie - w Maćka intencji, wszystko co przykre bez roszczenia, bez szukania sprawiedliwości. Ofiarować Bogu zniewagi, które w ciągu dnia na mnie spadną.
... Tak rozumiem pomoc osobie z daleka.

+
Anula

Postprzez Gerda niedziela, 22 lis 2009, 13:50

Za polityków, za nasz Rząd, za to by Polska i Europa, cały świat żył zgodnie z powiedzeniem: " Bóg, honor, Ojczyzna." By Bóg nie został wyparty i nie zostały zdjęte Krzyże z Urzędów i Szkół. Proszę też o nawrócenie naszych i wszystkich rodzin; tych najbardziej zatwardziałych ludzi, tych co odeszli od wiary i Kościoła Świętego, a także za wszystkich chorych. Za dzieci i młodzież i za tych co trwają w nałogach alkoholizmu i narkomanii.
Gerda

Postprzez tom środa, 25 lis 2009, 12:25

Proszę w intencji Zaufania Bogu w chwilach strachu,stresu,presji-Uspokojenia. Abym nie polegał tylko na swoim rozumie ale pamiętał o 10 Ochronach dających bezpieczeństwo nie tylko mi ale także Wspólnocie(wszystkim ludziom) na którą "emanuje szkodliwie" poprzez grzech.Tak bowiem napisano.......Chrystus odrzucający pokusy w oparciu o Pismo Św. oraz spokój podczas burzy w zaufaniu do Boga. Zaufanie, cierpliwość, wytrwałość, radość bez względu na okoliczności, z takiego życia.
tom

Postprzez Gerda niedziela, 25 kwi 2010, 15:50

Dziękujmy za kapłanów i prośmy o nowe powołania kapłańskie i zakonne. Módlmy się i za tych co zginęli pod Smoleńskiem o pokój ich duszy. I za nas samych, by nas Pan prowadził i dodawał nam wiary na każdy dzień życia.
Gerda

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Organizacyjnie